Ilyen lesz az új iPad Pro és MacBoook Pro; növekvőben az Apple iPhone eladásai – mi történt a héten?

HusztiD 2019.10.12. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 186

Újabb egy hetet tudhatunk magunk mögött, s szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit arra az esetre, ha lemaradtatok volna valamiről.

apple-tv-plus-and-apple-music

ToF kamerával érkezik tavasszal az iPad Pro, míg a MacBook Prónál visszatér az ollós mechanikára az Apple

Elemében van mostanában kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo, ugyanis az elmúlt hetek folyamán számos érdekességet osztott meg. A szakember ezúttal a következő évi iPad Pro és MacBook Pro modelljeivel kapcsolatosan árulkodott.

ipad-pro-and-macbook-pro

Bővebben itt.

Dicséri az iPhone 11 Prót a Consumer Reports csapata

Ahogyan megszokhattuk, mint minden évben, úgy idén is az iPhone 11 Pro megjelenését követően adta ki legelső beszámolóját a Consumer Reports arról, hogy voltaképp milyen lett az új telefon. Mint ekkor kiderült, a szakik eléggé pozitívan vélekedtek az almások legújabb csúcskészülékről.

appleiphone11pro-800x450

Bővebben itt.

DxOMark: rosszabb minőségben vesz fel hangot az iPhone 11 Pro Max, mint az iPhone Xs Max

Aki szeret fényképezni, az minden bizonnyal hallott a DxOMark csapatáról, hiszen ők azok, kik minden okostelefont és kamerát letesztelnek azt követően, ahogy megjelenik. Igazából elmondhatjuk, hogy állandóan új gazdát talál a toplistás helyezés, ugyanis mindig akad egy-egy új kihívó, kinek sikerül elhódítania a legjobb okostelefonban lévő kamera titulust.

camera_bump

Bővebben itt.

Növeli az iPhone 11 modellek berendeléseit az Apple

Az Apple két héttel ezelőtt dobta piacra az iPhone 11 szériát az első körös országokban. A megjelenést követő hetekben folyamatosan jönnek arról hírek, hogy mennyivel csökkenti berendeléseit a kaliforniai vállalat, azonban a Nikkei beszámolója alapján most pont ennek az ellenkezője történt.

Apple-iPhone-11-iPhone-11-Pro-iPhone-11-Pro-Max

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudhattuk, hogy a következő év első negyedévében érkezhet az iPhone SE 2, majd jött a hír, hogy a TSMC immáron az 5nm-es gyártástechnológiára készül. A napokban végre megérkezett a macOS Catalina, majd jött a hír, hogy az iOS 13.1.1 hitelesítését is megszüntették az almások.

Mario-Kart-iPhone-iOS

A hét második felében megtudtuk, hogy iszonyatosan népszerű lett a Mario Kart Tour, majd az Apple online webshopjában feltűnt az Xbox One kontrollere. Végül, de nem utolsó sorban a Sons of Anarchy sztárjával készít új sorozatot az Apple, illetve a jövőben egybegyúrhatják streamszolgáltatásaikat a kaliforniaiak.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!