Egybegyúrja streamszolgáltatásait az Apple

HusztiD 2019.10.11. 12:55 Apple Music, Apple TV 0 db 841

apple-tv-plus-and-apple-music

Az Apple Music szolgáltatás immáron több, mint négy éve van piacon, míg az Apple TV+ csak most fog indulni, november elsejétől. A Financial Times értesülései szerint az almások hamarosan egy kedvezményes csomaggal állnak elő, amivel olcsóbb lehet az előfizetés a felhasználók számára.

Ha az amerikai árakat nézzük, akkor a zeneszolgáltatásért 9,99 dollárért, míg a filmes-sorozatos előfizetésért majdan 4,99 dollárt fognak elkérni. Az Apple News szintén 9,99 dodóba fáj, míg a frissen elrajtolt Apple Arcade 4,99 zöldhasúba. Egyedül az Apple TV+ kerül fele annyiba, mint a Netflix, de a jelenlegi információk szerint az Apple azon felhasználóinak szeretne kedvezni, kik az összes szolgáltatásra előfizetnek.

Arról sajnos nincs hír, hogy a négyes csomag együttesen mennyibe kerül majd, de reméljük, hogy viszonylag nagyobb kedvezményre számíthatnak a felhasználók. Ha összeadjuk az árakat, akkor 30 dollárt kapunk, így nem lenne annyira meglepő, ha ennek legalább az egyharmadát elengednék – de várjuk ki a végét, hogy mit lépnek a kaliforniaiak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.25

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!