A Sons of Anarchy sztárjával készít új sorozatot az Apple

HusztiD 2019.10.10. 12:55 Apple TV 0 db 196

Bleecker Street 'Papillon' Los Angeles special screening, Los Angeles, USA - 19 August 2018

A Variety beszámolója alapján hamarosan egy újabb original sorozatot készít az Apple, melyben a főszereplő nem más lesz, mint a többek között Sons of Anarchy-ból ismert főszereplő, Charlie Hunnam. Az almások Gregory David Roberts regénye alapján készítik az új sorozatot, melynek jogait még 2018. júniusában szerezték meg.

A regény Roberts életén alapszik, s természetesen ezt öleli fel majdan a sorozat is. A főszereplő Lin (Hunnam) lesz, aki az egyik ausztrál börtönből szabadult elítélt. Lin hamar Bombay-ben találja magát, ahol különböző alvilági bűnözőkkel néz majd szembe. Dióhéjban ezen történetet öleli fel az Apple új sorozata, a Shantaram.

Érdekesség, hogy a regény jogainak feldolgozására több csatorna is pályázott, azonban az Apple-nek sikerült végül megszereznie. Arról nem szólnak a hírek, hogy mindezért mennyit fizettek. A Shantaram forgatása még csak ezúton kezdődik, ugyanis egyelőre a szereplőket válogatják, azonban az értesülések alapján a következő év közepén, őszén érkezhet az almások vásznára.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!