Dicséri az iPhone 11 Prót a Consumer Reports csapata

HusztiD 2019.10.08. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 268

appleiphone11pro-800x450

Ahogyan megszokhattuk, mint minden évben, úgy idén is az iPhone 11 Pro megjelenését követően adta ki legelső beszámolóját a Consumer Reports arról, hogy voltaképp milyen lett az új telefon. Mint ekkor kiderült, a szakik eléggé pozitívan vélekedtek az almások legújabb csúcskészülékről.

A szakértők természetesen kiemelték a megnövekedett üzemidőt. Ahogyan tudjuk, az Apple új telefonjai jól bírták a strapát, s erre a Consumer Reports csapata is rávilágított, hiszen a tesztjeik alapján az iPhone 11 Pro Max egyetlen feltöltéssel 40,5 órát bírt. Megjegyezték, hogy ez kategórián belül az eddigi legjobb üzemidő, illetve az elmúlt évekhez képest nagyon sokat fejlődött ezen a téren a kaliforniai vállalat.

A másik nagy újdonság a kamera, így természetesen azt is letesztelték a szakemberek. Itt különböző megmérettetéseknek vetették alá a készüléket, így ha a fényképezésről beszélünk, akkor nagyon jó kategóriába sorolták a telefont, míg videózásnál kiemelkedő minősítést kapott.

A csapatnak természetesen nagyon bejött az új telefon, de megjegyezték, hogy aki tavaly frissített egy iPhone Xs-re vagy iPhone Xr-re, annak mindenféleképpen érdemes megvárnia a következő évi modellt, amelyben remélhetőleg több újdonság kap majd helyet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!