Jól bírja a megmérettetéseket az iPhone 11; ilyen lehet a következő évi iPhone – mi történt a héten?

HusztiD 2019.10.05. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 349

Eltelt egy újabb hét, s immáron október elejét karcoljuk. Számos érdekes hírünk volt az elmúlt napokra is, valamint láthattuk, hogy miképp teljesít az iPhone 11.

iPhone-11-Pro-Max-display

Kijelzőcserénél figyelmeztet az iPhone 11, hogy eredeti komponenst használtak-e, vagy sem

Az Apple elsőnek a tavaly megjelent iPhone Xs modellekbe csempészett egy nagyon hasznos funkciót, amely egy akkumulátor csere után képes megmondani, hogy az adott szervizben eredeti aksira cseréltek-e, vagy sem. Most, hogy megjelent az iPhone 11 széria, az Apple egy új support dokumentumot adott ki egy igencsak hasznos dologról.

Apple-iPhone-11-iPhone-11-Pro-iPhone-11-Pro-Max

Bővebben itt.

Sebességteszt: iPhone 11 Pro Max vs Galaxy Note 10+ – avagy hogyan teljesít egymással szemben a két bajnok?

Most, hogy immáron megjelentek az Apple legújabb csúcsmodelljei, az iPhone 11 széria, a PhoneBuff csapata készített egy új összehasonlító videót, melyben a Samsung legújabb csúcsmodelljével, a Galaxy Note 10+-szal vetik össze. Ahogyan lenni szokott, több alkalmazást futtatnak le egy robotkar segítségével az első körben, majd a másodikban újra megnyitják őket hogy megnézzék, melyiknek kerül kevesebb időbe betöltenie az adott appokat.

iphone-11-pro-speed-test-galaxy-note-10

Bővebben itt.

Üzemidőteszt: iPhone 8, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xr, iPhone 11 és iPhone 11 Pro

Most, hogy immáron több napja kint vannak a legújabb iPhone modellek, a YouTube-ot folyamatosan árasztják el érdekesebbnél érdekesebb tesztek. Ezúttal Brandon Butch volt arra kíváncsi, hogy milyen üzemidővel rendelkeznek az új telefonok, így az elmúlt két évben megjelent iPhone-okkal vetette össze. Aki viszont arra lenne kíváncsi, hogy hogyan teljesítenek az új telefonok a többi gyártó készülékeihez képest, az itt megtekintheti.

maxresdefault (2)

Bővebben itt.

Új Mini-LED kijelzőt kapnak a 2020/21-es csúcs iPad Pro és MacBook Pro modellek

Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, s ezúttal arról árulkodott a befektetőknek, hogy milyen újdonságot várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő két év folyamán az iPad és a MacBook Pro terén. Elviekben az almások a jó öreg LCD panelt egy sokkal jobb és újabb, Mini-LED-re cserélik le.

macos-catalina-sidecar

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején déja-vu érzésünk volt, ugyanis a Galaxy Fold modellek továbbra sem tökéletesek, majd ezt követően megnézhettük, hogy milyen a csupasz Apple Card. Sajnos az iOS 13 eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis fejfájást okoz a felhasználók számára, illetve láthattunk egy remek koncepciót, hogy milyen lehet a következő évi iPhone.

EFpwPg3X0AAjpT7-780x574

A hét második felében megtudhattuk, hogy október 30-án tartja aktuális pénzügyi beszámolóját az Apple, valamint arról is jött infónk, hogy az iOS 13.2-es rendszer újdonsága a Deep Fusion lesz. Végül, de nem utolsó sorban elemeztük, hogy mikor lehet az Apple októberi médiaeseménye, majd sajnos kiderült, hogy watchOS 6 jelentősen gyorsabban merülnek az Apple Watch modellek.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!