Kijelzőcserénél figyelmeztet az iPhone 11, hogy eredeti komponenst használtak-e, vagy sem

HusztiD 2019.10.02. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 568

Apple-iPhone-11-iPhone-11-Pro-iPhone-11-Pro-Max

Az Apple elsőnek a tavaly megjelent iPhone Xs modellekbe csempészett egy nagyon hasznos funkciót, amely egy akkumulátor csere után képes megmondani, hogy az adott szervizben eredeti aksira cseréltek-e, vagy sem. Most, hogy megjelent az iPhone 11 széria, az Apple egy új support dokumentumot adott ki egy igencsak hasznos dologról.

A leírás alapján az iPhone 11 széria képes megmondani azt, hogy kijelző csere esetén az adott szerviz eredeti komponenst használt-e, vagy sem. Amennyiben eredeti panelra történt a csere, abban az esetben semmilyen értesítést nem kapunk, azonban ha nem eredetire cseréltek, akkor a telefon figyelmeztetni fog minket.

A kijelző cserét követően a telefon négy napon át fog figyelmeztetni minket a főképernyőn azzal a szöveggel, hogy az iPhone nem tudja a kijelzőt eredetiként azonosítani. Négy nap után ez az értesítés ugyan eltűnik, de beállításokon belül még 15 napig megtalálható lesz a figyelmeztető az általános menüponton belül az infó rész alatt.

ios13-iphone-new-settings-general-about-unable-to-verify-genuine-apple-display

Jó hír ez nagyon, hiszen sokszor nem lehet biztos a felhasználó, hogy egy nem hivatalos szerviz milyen komponenseket használt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!