Tesztek alapján kiválóan teljesít az iPhone 11 széria; megjelent az iOS 13.1 és az iPadOS 13.1 – mi történt a héten?

HusztiD 2019.09.28. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 122

Ez a hét jóformán az iPhone 11 szériáról szólt, de ezen felül számos egyéb és érdekes hírünk volt, melyeket szokásunkhoz híven egy csokorba szedtünk.

appleiphone11pro-800x450

Az iPhone 11 Pro Max rendelkezik a legjobb kijelzővel a DisplayMate tesztei alapján

Amint megjelenik egy új okostelefon a piacon, a DisplayMate csapata úgy csap le rá, hogy alapos tesztsorozatok alá vesse, hogy kiderüljön, milyen kijelzővel rendelkezik. Az Apple neve nem idegen a csapat számára, hiszen a korábbi években számos alkalommal nyerték el aktuális modelljeik a legjobb kijelzővel szerelt okostelefon elismerését. Mivel a napokban megjelent az iPhone 11 Pro Max, így a csapat egy új bajnokot hirdetett ki.

iPhone-11-Pro-Max-display

Bővebben itt.

Vajon tényleg olyan jól bírja az ejtési teszteket az iPhone 11, mint ahogyan az Apple állította?

Előző hét pénteken végre megérkeztek az Apple legújabb csúcsmodelljei, az iPhone 11 széria. Mondhatni hagyománnyá nőtte ki magát, hogy megjelenést követően a nagyobb YouTube-erek különböző stresszteszteknek vetik alá az almások legújabb telefonjait, hogy megnézzék, milyen fából faragták azokat.

maxresdefault

Bővebben itt.

Stresszteszt: minden eddiginél jobban bírja a strapát az iPhone 11 Pro

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, az iPhone 11 széria, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

maxresdefault

Bővebben itt.

Üzemidőteszt: túlszárnyalja vetélytársait az iPhone 11 Pro szériája

A Mrwhosetheboss YouTube csatorna készített egy új videót, melyben a piacon lévő csúcsmobilok üzemidejét hasonlítják egymáshoz. Ahogyan az Apple vezetői beharangozták, az idei évi modelleknek jelentősen növekedett az üzemidejük, így most már sokkal érdekesebb párbajok születnek.

maxresdefault

Bővebben itt.

Az Apple kiadta az iOS 13.1 és az iPadOS 13.1 párosát

Az ígéretekhez híven az Apple kedd este, 7 óra után adta ki a legújabb operációs rendszereit, név szerint az iOS 13.1 és az iPadOS 13.1 párosát. Nem mondhatjuk, hogy sokat élt a mezei iOS 13, hiszen még csak előző hét csütörtökén jelent meg, azonban a legújabb változatba számos hibajavítást és funkciót pakolt az Apple.

og__gikfl0ctv5ua (1)

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején láthattunk egy sebességtesztet, hogy hogyan viszonyul az új iPhone 11 Pro az iPhone X és Xs párosához, majd nem sokkal később az iFixit szakemberei darabjaira szedték az új csúcskészüléket. Alig, hogy elindult az Apple Arcade, a Google máris elindította saját alternatíváját, majd jött a jó hír, hogy Kína helyett mégis Amerikában készülnek majd az új Mac Pro modellek.

ifixit

A hét második felében a 6,1 colos iPhone 11-et is darabjaira szedte az iFixit, illetve az ötödik generációs Apple Watch sem maradhatott ki a sorból. Végül, de nem utolsó sorban felmerült, hogy a jövő évi iPhone modellek az iPhone 4 formatervét kapják meg, illetve egy hét alatt 20 százalékra tornászta fel magát az iOS 13.

Ezek voltak a 2019-es év harminckilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!