Kuo: jövőre visszahozza az iPhone 4 formatervét az Apple

HusztiD 2019.09.26. 09:55 iPhone 1 db 1 941

iphone-4

Ugyan még csak napok teltek el, mióta az Apple piacra dobta az aktuális iPhone modelleket, a 11-es szériát, azonban a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo máris a következő évi készülékekről beszél. A szakértő szerint az almások a következő évben visszahozzák az iPhone 4 formatervet.

Mint tudjuk, az Apple az iPhone 6-tól kezdte el alkalmazni a jelenlegi formatervét, amelyet kisebb átalakításokkal, de tovább alkalmazott. Kuo szerint a 2020-as iPhone modell szintén egy szögletes fémkeretet kap, amivel kísértetiesen fog hasonlítani az iPhone 4-re. Nyilván nem lesz ugyanolyan a telefon, hiszen az előlapon ugyanúgy a 2,5D-s üveget fogja használni az Apple, mint az utóbbi telefonoknál, de kísértetiesen hasonlítani fog majd a 2010-es modellre. Az elemző úgy számol, hogy már csak emiatt is megnövekednek az eladások és akkor még az 5G képesítésről nem is beszéltünk.

Ne feledjük, még egy év van hátra a következő modellekig. Az elkövetkezendő hónapokban biztosan sok pletyka érkezik majd a következő évi telefonokról, de egyelőre ne menjünk ennyire előre, hisz élvezzük ki az iPhone 11 szériát, amelyet jelenleg nagyon dicsér a szaksajtó.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Boxoló - 2019.09.26. 21:10

    Ez a Kuo Nem vissza vonult?

Szólj hozzá Te is!