Az iFixit szétkapta az Apple Watch 5-öt

HusztiD 2019.09.26. 13:55 Apple Watch 0 db 223

series5teardown-800x533

Az Apple előző hét folyamán dobta piacra legújabb telefonjait, az iPhone 11 szériát, valamint az ötödik  generációs okosóráját. Ahogyan már tudjuk, a csapat elsőnek az iPhone 11 Prót szedte darabjaira, majd az iPhone 11-et, s  végül az ötödik generációs Apple Watch-ra is sor került.

Korábban kiderült, hogy az Apple Watch 5 belső komponensei jóformán teljesen megegyeznek az előző generációs óráéval. Nos, erre erősített most rá az iFixit csapata. Nem szakértő szemmel nem mondható meg, hogy mi a különbség az új kijelző és a korábbi mögött, hiszen annyira hasonlítanak egymásra, viszont az új órában egy új fényérzékelő szenzor is megtalálható a mindig bekapcsolt kijelző miatt.

További érdekesség, hogy az órák akkumulátorai 1,4 százalékkal nagyobbak, mint amit az Apple Watch 4-ben megtalálhatunk, valamint a belső háttértár immáron 16GB-ról 32GB-ra növekedett. A GPU és a CPU azonos az előző évi modellben lévővel, ezen felül pedig apróbb módosítások fedezhetőek fel az előző generációs órához képest az akkumulátor és egyéb komponensek kapcsán – a szerelők szerint ez pont arra elegendő, hogy ne lehessen ugyanazon alkatrészeket felhasználni mindkét órához.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!