Üzemidőteszt: túlszárnyalja vetélytársait az iPhone 11 Pro szériája

HusztiD 2019.09.25. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 1 820

maxresdefault

A Mrwhosetheboss YouTube csatorna készített egy új videót, melyben a piacon lévő csúcsmobilok üzemidejét hasonlítják egymáshoz. Ahogyan az Apple vezetői beharangozták, az idei évi modelleknek jelentősen növekedett az üzemidejük, így most már sokkal érdekesebb párbajok születnek.

Korábban megszokhattuk, hogy a riválisaikhoz képest mindig az Apple pakolta a legkisebb kapacitású akkumulátorokat a telefonjaikba. Nos, az iPhone 11 szériával sem tűnnek ki a vetélytársaik közül, viszont ha az előző évi modellekhez hasonlítunk, akkor jelentősen növelték a méretet az almások, ami mellett az új A13 Bionic chip és az új kijelzők is energiatakarékosabbak lettek.

A Mrwhosetheboss videójában egy Mate 30 Pro és a Galaxy Note 10+ mérkőzik meg az Apple három legújabb mobiljával. Láthatjuk, hogy a Huawei készüléke rendelkezik a legnagyobb kapacitással, egészen pontosan 4 500 mAh-rel, melyet a Galaxy Note 10+ követ 4 300 mAh-rel. Ezek alapján ennek a két telefonnak kellene az elsők között teljesítenie.

A megmérettetés során ugyanolyan fényerőn működtek a telefonok, illetve ugyanazokat a feladatokat hajtották végre. Legelsőnek az iPhone 11 dőlt ki, ugyanis a megmérettetéseket csupán 5 órán át bírta. Meglepő módon a negyedik helyen a Samsung készüléke zárt 6 és fél órával, amelyet az iPhone 11 Pro követett plusz 12 perccel. A második helyen a Mate 30 Pro zárt 8 óra 13 perccel, amit első helyen az iPhone 11 Pro Max követett 8 óra 32 perccel.

Reméljük, hogy az Apple ezek után is tartani fogja eme útvonalat, s ezentúl nem mernek kisebb kapacitású aksikat szerelni a jövőbeli csúcsmodelljeikbe.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!