Itt a Google válasza az Apple Arcade-ra, a Play Pass

HusztiD 2019.09.24. 13:55 Apple Arcade 0 db 286

maxresdefault (1)

Az Apple elsőnek idén márciusban hallatott a legújabb szolgáltatásáról, az Apple Arcade-ról. Az iOS 13 megjelenésével előző héttől végre elindult a szolgáltatás, melyhez nagy reményeket fűznek az almások.

Nos, úgy néz ki, hogy a rivális Google sem ült a babérjain, ugyanis tegnap bejelentették, hogy itt az egyenes válaszuk az Apple Arcade-ra, a Play Pass. Lényegében ugyanazt kínálja a Google, mint az Apple, hiszen a Play áruházon belül fizethetünk rá elő. Egyedüli különbség, hogy a szolgáltatás 350 címmel indít, míg az Apple jelenleg csak több, mint 60-nal rendelkezik.

Ahogyan az Apple, úgy a Google is megígérte, hogy havonta több új játék lesz elérhető a kínálatban. További plusz pont a Google szolgáltatása mellett, hogy limitált ideig él ugyan az akció, de akik gyorsak, azok egy éven át 1,99 dollárért fizethetnek elő a Play Pass-ra, ami egyébként alapból szintén 4,99-be fog kerülni, akárcsak az Apple Arcade.

Reméljük, hogy a Play Pass elindulásával az Apple is eltökéltebb lesz, hogy minél jobb és minőségibb játékok legyenek elérhetőek az Apple Arcade kínálatában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!