Vajon tényleg olyan jól bírja az ejtési teszteket az iPhone 11, mint ahogyan az Apple állította?

HusztiD 2019.09.23. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 2 844

maxresdefault

Előző hét pénteken végre megérkeztek az Apple legújabb csúcsmodelljei, az iPhone 11 széria. Mondhatni hagyománnyá nőtte ki magát, hogy megjelenést követően a nagyobb YouTube-erek különböző stresszteszteknek vetik alá az almások legújabb telefonjait, hogy megnézzék, milyen fából faragták azokat.

A közösségi oldalra folyamatosan töltik fel a felhasználók az ehhez hasonló videókat, de egyelőre érdemes az EverythingApple Pro és a PhoneBuff csapata által készített videókat megnézni. Az első videóban meglepően jól bírják a megmérettetést az új telefonok, hiszen 8 ejtést követően (csípő és fejmagasságból) történő esésre sem történt semmi, egyik telefonnak sem tört be sem a hátlapja, vagy a kijelzője. Ezt követően a háromméteres ejtési kísérletek már feladták a leckét, ugyanis itt már rendesen meglátszódnak rajtuk az esésből fakadó sérülések.

A második videóval a PhoneBuff állt elő, s ők nem csak, hogy a Samsung aktuális csúcsmodelljével, a Galaxy Note 10+-szal vetették össze az iPhone 11 Prót, de egy kicsivel egyenletesebb tesztet csináltak, ha lehet így fogalmazni. Az ejtési próbákhoz itt egy robot volt a segítségre, s ahogyan láthatjuk, itt jóval hamarabb betörik a telefon.

Mit lehetne mondani? Az Apple minden bizonnyal elkövetett mindent, hogy az eddigi legerősebb üveget használják az aktuális telefonjaikban, de láthatjuk, hogy ahány teszt készül, annyi különböző verdikt születik. Összességében lehet elmondhatjuk, hogy strapabíróbbak az új telefonok, viszont aki egy ilyen készüléket tervez, annak mindenféleképpen érdemes egy olyan tokot beszereznie, amely megfelelően védi a telefonját, nehogy véletlenül is baj történjen.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!