Sebességteszt: iPhone 11 Pro vs iPhone Xs vs iPhone X

HusztiD 2019.09.23. 13:55 iPhone, Videók 0 db 6 570

maxresdefault

Pár nappal azután, hogy az Apple kiadta a legújabb csúcsmodelljeit, az iPhone 11 szériát, elkezdtek szállingózni az első sebességteszt videók. Az EverythingApplePro csapata arra volt kíváncsi, hogy milyen különbségek tapasztalhatóak az új és az elmúlt két év csúcsmodelljei között.

Ahogyan megszokhattuk, mindhárom telefonon ugyanazon alkalmazásokat nyitották meg, majd az első kör befejezte után újramentek, hogy megnézzék, hogyan teljesítenek a másodikban. Első körben az iPhone X lemaradt az Xs-től és a 11 Prótól, azonban a második körben nagyobb különbség mutatkozott az idei és a tavalyi csúcsmodell között. Az iPhone 11 Pro az első kört 3:17 alatt fejezte be, amire pluszban rájön még a második körös 2:32. Az iPhone Xs ezzel szemben 3:18 és 2:03-as eredményen teljesített, míg az iPhone X 4:23 és 3:03-mal zárt.

Papíron és a Geekbench tesztek alapján lényegesen jobb az iPhone 11 Pro processzora, illetve mindkét telefonban 4GB RAM-ot találhatunk meg, így az újonc telefonnak kellene hasítania. Egyelőre érthetetlen, hogy miért teljesít jobban a tavalyi csúcsmodell, mint az idei évi. Nem kizárt, hogy nagy szerepe van ebben az iOS 13-nak, mely jelenleg eléggé bugos. Talán a 13.1 alatt másabb részidők születnek, illetve érdemes sok alkalmazásnál azt is megjegyezni, hogy míg az iPhone Xs-hez volt idő optimalizálni a fejlesztőknek, addig a 11 Próra nem, így lehet, ezért is mutatkoznak ekkora sebességbéli különbségek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!