Megjelent az iPhone 11 és az iOS 13; nagyon pozitív véleményeket kapott az iPhone 11 – mi történt a héten?

HusztiD 2019.09.21. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 566

Ismételten egy tömény hét áll mögöttünk, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

iphone-11-pro-pre-orders-800x385

Megérkeztek az első beszámoló videók az iPhone 11 szériáról

Az elmúlt napok folyamán láthattuk az első unboxing videókat az iPhone 11-ről, most viszont megérkeztek az első beszámoló videók, melyben az ismertebb szakik elmondják a véleményeiket az új telefonokról pár nap használatot követően. Sajnos egyelőre kevés beszámolót találhatunk YouTube-on, de hamarosan úgyis nőni fog az ilyen videók száma.

maxresdefault

Bővebben itt.

Megérkeztek az első unboxing videók az iPhone 11 szériáról

Napokkal ezelőtt számoltunk be, hogy megérkeztek az első unboxing képek az iPhone 11 Próról, most viszont arról kell hírt adjunk, hogy ezzel arányosan kezdenek felkerülni az első kicsomagolós videók a YouTube-ra.

maxresdefault

Bővebben itt.

Közel 25 százalékkal nagyobb aksi, de még mindig 4GB RAM található meg az iPhone 11 szériában

A napokban számoltunk be egy kissé kétes értesülésről, mely szerint jelentősen nagyobb aksik kaptak helyet az új telefonokban, illetve a Pro modelleknél 6GB RAM-ot találhatunk bennük. Nem olyan régen a MacRumors csapata a kínai TENAA ügynökség adatbázisában szúrta ki az Apple legfrissebb bejegyzéseit, melyek elárulják a konkrét specifikációkat.

appleiphone11pro-800x450

Bővebben itt.

Kuo: a vártnál sokkal jobb az iPhone 11 modellek fogadtatása

Egyik kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo vasárnap délután adott ki egy rövidebb közleményt, mely alapján az Apple a vártnál jobban teljesít az iPhone 11 modelljeivel kapcsolatosan. Korábban a legtöbb elemző, köztük Kuo is borúsan látta az új telefonok fogadtatását, de az elmúlt napok alapján úgy tűnik, mindhiába.

f1568138954

Bővebben itt.

Hatalmas játékokkal érkezik az Apple Arcade. Elegendő lesz hozzá az alap 64GB-os háttértár?

Az Apple ígéretei alapján ma este folyamán érkezik az iOS 13, s vele együtt megkapjuk a még márciusban bemutatott Apple Arcade-ot. Az almások 4,99 dollárért, s feltehetően ennek megfelelő euróért kínálják a szolgáltatást, melyben hamarosan több, mint száz játék lesz megtalálható.

Apple_Arcade_571x371.jpg.large

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején három nagyszerű videót tekinthettünk meg, melyek megmutatták az iPhone 11 erősségeit, majd kiderült, hogy jövőre érkezhet leghamarabb a Touch ID-val és a Face ID-val szerelt iPhone modell. Elviekben az iPhone 11 modellek hardveresen képesek a kétoldalú vezeték nélküli töltésre, majd kiderült, hogy október 15-én mutatja be legújabb csúcskészülékét a Google.

og__gikfl0ctv5ua (1)

A hét második felében beszámoltunk, hogy egy nagyon kedves “easter egg”-et rejtett el az iPhone 11 event összefoglalójában az Apple, ami után megtudtuk, hogy hardveresen egyezik az Apple Watch 5 a negyedik generációs elődjével. Végül csütörtök este megérkezett az iOS 13, ami után azt is megtudhattuk, hogy közel egy héttel hamarabb érkezik az iOS 13.1, mint ahogyan azt eredetileg beharangozták.

Ezek voltak a 2019-es év harmincnyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!