Megérkeztek az első beszámoló videók az iPhone 11 szériáról

HusztiD 2019.09.18. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 2 401

maxresdefault

A tegnapi nap folyamán láthattuk az első unboxing videókat az iPhone 11-ről, most viszont megérkeztek az első beszámoló videók, melyben az ismertebb szakik elmondják a véleményeiket az új telefonokról pár nap használatot követően. Sajnos egyelőre kevés beszámolót találhatunk YouTube-on, de hamarosan úgyis nőni fog az ilyen videók száma.

Tudjuk jól, hogy az új telefonok egyik nagy újdonsága az újabb kameralencsék megjelenése. Az iPhone 11-nél egyszerűen nagyon jól jön a második szenzor, míg a Pro modelleknél újabb magaslatokat ad a harmadik megjelenése. Ahogy a beszámolókban is elhangzik, nagyon jó dolog a telefotó lencse, azonban sokkal jobb az ultra-széles, hiszen általa több lehetőséget kapunk.

Az első beszámolók alapján úgy tűnik, hogy az Apple idén nagyon rágyúrt a kamerákra, így esélyes lehet, hogy ez az eddigi legjobb okostelefon a fényképezésre/videózásra – persze várjuk meg a különböző teszteket. Ahogyan láthatjuk a Verge videójából, az éjszakai mód nagyon jól működik, ugyanis az almások telefonja egy sokkal jobb, részletesebb képet ad, mint riválisai. Ha a részleteket nézzük, akkor sokkal több mindent vehetünk ki, illetve az Apple próbált hű maradni a színekhez.

Az új A13 Bionic chip is nagyon gyors, azonban ennek valódi gyorsaságát kevesen fogják érezni, ugyanis ha egy iPhone Xr-hez, vagy Xs-hez hasonlítjuk, akkor szinte semmi különbség nem lesz. Inkább mondhatjuk, hogy az új chip az új kamerákhoz lett kitalálva, hiszen nagyon jó eredményeket hoz ki képeinkből, illetve sokkal időtállóbb lesz, melyet csak később, az évek teltével fogunk érezni.

Persze sok mindent lehetne még mondani az új telefonokról, de dióhéjban a kamerára és a megnövekedett üzemidőre mentek rá a szakik. Érdemes megnézni az alábbi videókat, ugyanis még sok egyéb dolgot megtudhatunk.

The Verge

CNET

Wall Street Journal

Engadget

Rene Ritchie

Mit szóltok az eddigiek alapján az új telefonokhoz?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!