A tripofóbiások egyáltalán nem örülnek az iPhone 11 Prónak

HusztiD 2019.09.13. 15:55 Egyéb, iPhone 1 db 1 881

Apple_Keynote-Event_Tim-Cook_091019-780x503

Megszokhattuk, hogy a felhasználóknak minden évben van valamilyen bajuk az adott iPhone modellekkel. Ezek általában valamilyen gate problémák szoktak lenni, mint anno a bendgate, mikor könnyen meghajlottak az iPhone 6-os okostelefonok, vagy az antennagate, még Steve Jobs és az iPhone 4 érából.

Mióta az Apple bemutatta az iPhone 11 Pro modelljeit, azóta kezdtek el negatív hangot adni azon felhasználók, kik az úgynevezett tripofóbiában szenvednek. Mivel az iPhone három darab hátlapi kamerával rendelkezik, így őket nagyon zavarja, számukra nagyon kellemetlen a telefon látványa.

A tripofóbia fogalmát 2005-ben alkották meg a görög trypo (lyukasztás, fúrt lyuk) és a phobia szavak összevonásából. Emberek ezrei állítják, hogy rettegnek az olyan tárgyaktól, melyen apró lyukak találhatóak, mint például a méhkaptárok, hangyabolyok vagy akár a frissen hullott hó, melyet vízcseppek által mart lyukak tarkítanak. – Wikipédia

 

Ti mit gondoltok? Van-e olyan ismerősötök, ki tripofóbiás? Ha igen, akkor őt mennyire érinti kellemetlenül az iPhone 11 Pro látványa?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Petya - 2019.09.14. 01:55

    Monentán letojom! :D Akkor ne vegyenek ennyi, sőt rá se nézzenek. Faszt érdekli! XD

Szólj hozzá Te is!