Érdekességek az Xcode 11 GM verziójából: hamarosan okosszemüveget mutat be az Apple?

HusztiD 2019.09.12. 11:56 Egyéb, iOS 0 db 119

ar-glasses

Az Apple nem olyan rég mutatta be az idei évi csúcsmodelljeit, s nem olyan régen a fejlesztők megkapták az iOS 13 GM, vagyis a Golden Master verzióját. Ezzel együtt természetesen az Xcode 11 is megérkezett, amiből a fejlesztők újabb érdekességekre bukkantak.

A jól ismert Guilherme Rambo és Steve Troughton-Smith párosa egy úgynevezett “ARDisplayDevice” keretrendszert fedezett fel, ami lényegében egy új viselhetőre tesz utalást, amit az Apple eddig még nem jelentett be. Korábban találtak már erre is referenciákat az iOS 13 bétáiban, de ez most csak ráerősített a dolgokra. Természetesen az eset hallatára Twitteren beindultak a találgatások, így kíváncsian várjuk, hogy lesz-e hamarosan okosszemüvege az Apple-nek, vagy sem.

Találgatások szintjén, de felmerült, hogy az Apple a kedd esti eventen mutatta volna be az AR képes okosszemüvegét, de valamiért az utolsó pillanatban visszamondták – elviekben ezért maradhatott referencia az Xcode 11 GM verziójában. Esetleg az is lehetséges, hogy októberben egy újabb eventet tart az Apple, s ott mutatják be. Ti mire tippelnétek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!