Egy új Apple TV-t is bemutathat a héten az Apple?

HusztiD 2019.09.09. 11:56 Apple TV 0 db 128

Screen-Shot-2019-03-31-at-8.15.34-AM

Tudjuk jól, hogy az Apple most kedden tartja meg a szokásosnak nevezhető szeptemberi médiaeseményét. Az eddig tudni vélt információk alapján a kaliforniaiak összesen három darab új iPhone-t mutatnak be, s mellette az ötödik generációs Apple Watch-ról is lehullajtják azt a bizonyos leplet.

A témában jártas szakik elkezdtek azon gondolkodni, hogy érkezhet-e egy új Apple TV? Mint tudjuk, az almások a márciusi médiaeseményen mutatták be legújabb streamszolgáltatásaikat, melyek most, az ősz folyamán fognak elrajtolni. Többek között lesz egy új TV+ előfizetési rendszer, mely az Apple TV tulajait fogja leginkább érinteni.

Tudjuk azt is, hogy érkezik a játékosoknak szánt Apple Arcade, s igazából emiatt lehet esedékes egy új Apple TV érkezése, ugyanis a jelenleg piacon lévő Apple TV HD-t 2015-ben, míg a 4K-s modellt 2017-ben dobták piacra. A híresztelések szerint érkezik egy új Apple TV, mely a jelenlegi 4K-s verziót fogja felváltani, s ebben már egy A12-es chipet találhatunk meg az A10X Fusion helyett.

Várjunk türelemmel, ugyanis már csak egy nap kérdése, s mindenre fény derül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!