Ilyen lesz a 2019-es iPad Pro? (koncepcióvideó)

HusztiD 2019.09.02. 15:55 iPad, Videók 1 db 226

maxresdefault

A napokban merült fel egy újabb pletyka, mely azt állította, hogy hamarabb kaphat 3D kamerát az iPad Pro, mint az iPhone. A kétes információk alapján ezúttal egy Waqar Khan nevű YouTube felhasználó készítette el legújabb koncepcióvideóját, hogy ez voltaképp hogyan is nézne ki a valóságban.

Khan maradt az iPad Pro jelenleg is használatos formatervénél, így első ránézésre csak a hátlapi kameránál látszik az igazi különbség, ugyanis az ugyanúgy három szenzort kapna, mint az idei évi iPhone XI modelljei. Hogy valóban ez lesz-e a tablet fő újdonsága, azt már a korábbi cikkünkben is boncolgattuk, viszont most egy remek videón láthatjuk, hogy hogyan festhet ki mindez a valóságban.

Szerintetek valóban ez lehet az új iPad Pro fő újdonsága? Illetve szerintetek kell-e egy tabletbe egy három kamerás kialakítás?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.09.04. 10:37

    Bakker az iPad pro az egyetlen jó cucc ami vezet a maga szegmensében, miért kell eébaszni ilyen idétlen kilógó kamerával. Tönkre nem releváns a kamera egy tableten, takjanak bele egy olyat ami nem lóg ki.
    Jobs reinkarnálódj és rúgd picsán ezt az idióta Tim Cook -ot!

Szólj hozzá Te is!