15 százalékkal emelkednek az amerikai árak bizonyos Apple termékek esetében

HusztiD 2019.09.02. 12:55 AirPods, Apple, Apple Watch, HomePod, Mac 0 db 401

airpods-apple-watch-sale

Az utóbbi hónapokban sokat olvashattunk arról, hogy az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump miképp szívatja az amerikai nagyvállalatokat. A Bloomberg legújabb beszámolója nem igazán ad okot örömködni, ugyanis az értesüléseik szerint napokon belül drágul pár almás termék.

A rendelkezésre álló információk alapján a szövetségi nyilvántartásból kiderült, hogy 15 százalékos drágulásra lehet számítani első körben. Az áremelkedés egyelőre a különféle Apple Watch modelleket és azok szíjait érinti, de mellette drágább lesz az AirPods, a HomePod, pár Beats fejhallgató és az iMac-ek egyaránt. Minden olyan terméket érinteni fog a drágulás, melynek valamilyen komponensét Kínában gyártatnak le, s azokat onnan importálják.

A forrás szerint egyelőre csak 15 százalékos áremelkedésre kell számítani, de nem tartják azt sem kizártnak, hogy eme mérték 30 százalékra ugorjon a későbbiek folyamán. Szerencsére az Egyesült Államokon kívül máshol nem történt áremelkedés, s reméljük, hogy ez a jövőben is így marad.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!