Az amerikai légitársaságok tiltják a 15 colos MacBook Prókat

HusztiD 2019.08.26. 11:56 Apple, Mac 0 db 158

check-macbook-pro-battery-recall

Június végén akkumulátor csereprogramot hirdetett az Apple azon MacBook Pro modellek számára, melyeket 2015. szeptember és 2017. február között értékesítettek, ugyanis komoly problémák adódtak az akkumulátorokkal. Nem telt el sok idő, kiderült, hogy Amerika és Kanada szerte félmillió laptopot érint a probléma, s akkor még a többi országról nem is beszéltünk.

Azóta eltelt több, mint két hónap, most legutóbb pedig a Bloomberg számolt be, hogy az amerikai Szövetségi Légügyi Hatóság (FAA) értesítette a légitársaságokat, hogy a szóban lévő MacBook Pro modelleket ne engedjék fel gépeikre, csak akkor, ha a felhasználó igazolni tudja az akkumulátor cseréjét. Nagyjából hasonló a helyzet, mint pár éve volt a Galaxy Note 7 esetében, ugyanis akkor egyik légitársaság sem engedélyezte ezen készülékeket.

Nyilván érthető a dolog, hiszen senki sem szeretné, ha repülés közben felrobbanna egy MacBook Pro. Sajnos arról nincs hír, hogy jelenleg hány ilyen modell van még a piacon, de remélhetően a legtöbb laptopban már cseréltették az akkumulátort az érintett felhasználók.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!