Ilyen újdonságokkal érkezik az iPhone XI; több, mint 2 millió ember munkája függ az Apple-től – mi történt a héten?

HusztiD 2019.08.24. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 240

Mondhatni eltelt egy újabb hét, mely kifejezetten rövid volt a hosszú hétvégének köszönhetően, de ettől függetlenül az elmúlt napokban is voltak újabb érdekességek, melyeket egy csokorba szedtünk.

tim-cook-donald-trump

Bloomberg: újabb fontos részletek az iPhone XI-ről

Ahogy közeledünk az Apple szeptemberi médiaeseményéhez, úgy derül ki egyre több és több dolog a még be nem jelentett iPhone XI-el kapcsolatosan. Ha minden jól megy, akkor az almások következő hónap 10. napján mutatják be az új okostelefonokat, amelyekről még mindig olvashatunk újdonságokat.

iphone-xi-render-macrumors

Bővebben itt.

Ugyanazt az OLED panelt kapja az iPhone XI, mint a Galaxy S10 és Note 10

A koreai Elec beszámolója alapján az Apple ugyanazt az OLED panelt fogja használni, mint riválisa, a Samsung a Galaxy S10 és Note 10 okostelefonjainál. A hírt egyelőre érdemes erős pletykaként kezelni, ugyanis hivatalos megerősítés eddig nem történt – s feltehetően nem is fog.

curved

Bővebben itt.

2,4 millió embert munkája függ az Apple-től az USA-ban

Az elmúlt napok folyamán jelentette be az Apple, hogy Amerika szerte immáron több, mint 2,4 millió embert foglalkoztatnak közvetve és közvetlenül. Természetesen ezen mértékbe nem csak azok tartoznak bele, kik az almás vállalatnál dolgoznak, hanem azok is, melyek valamelyik beszállítónál tevékenykednek.

apple-fifth-avenue-new-york-city

Bővebben itt.

További érdekességek

Nagyon rövid volt a hét, de a napokban láthattuk, hogy milyen lesz az Apple Arcade, majd megtudtuk, hogy 80 millió iPhone XI-el készül az Apple a rajtra. Ha minden igaz, akkor hamarosan a Facebook alkalmazásában is bemutatkozik az úgynevezett sötét mód, ami után Donald Trump elárulta, hogy jó kapcsolatot ápol Tim Cookkal.

Ezek voltak a 2019-es év harmincnegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!