A vállalati szférában dolgozók is az Apple termékeit preferálják

HusztiD 2019.08.13. 15:55 Apple, Kiemelt hírek 1 db 106

apple-music-itunes

A Jamf jóvoltából készült egy új felmérés, ahol több, mint 700 IT menedzsert sikerült megkérdezni a szokásaikról, hogy munkájuk során mit használnak, avagy mit preferálnak inkább. A vállalati szféra sokszor megosztó lehet, de ha az amerikai piacot nézzük, akkor ott eddig mindig az Apple-nek sikerült diadalmaskodnia.

A válaszadók 95 százaléka nyilatkozta, hogy a mobil technológia nagy segítségükre volt a vállalat fejlesztésében, menedzselésében, a vásárlói élmény emelésében, illetve az eladások növelésében. További 91 százalék nyilatkozta, hogy a mobilok segítettek, hogy a brand még kompetitívebb legyen. Mi több, a megkérdezettek fele válaszolta, hogy az okostelefonok egyre nagyobb népszerűségének köszönhetően jobb lett a vásárlói elégedettség.

Ha a rendszerekről kérdezzük a menedzsereket, akkor azok 76 százaléka részesíti előnyben az Apple rendszereit a Microsoft Windows és a Google Android rendszerével szemben. Sajnos kicsit másabb a helyzet, ha azt kérdezzük a munkahelyen mi a helyzet, hiszen ott csupán 48 százalékos az almások részesedése, ergo ennyien használnak ténylegesen valamilyen almás produktumot.

Nálatok a munkahelyen mi a helyzet? Lehetőségetek van eldönteni, hogy milyen platformot kérjetek, avagy adott egy adott keret, amiből választani lehet? Szerintetek mely termékekkel érezhetik produktívabbaknak magukat a munkavállalók?

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Popacsku - 2019.08.14. 22:48

    Én egy saját MacBook Prot használok a munkahelyemen.
    A cég csak Windows-os gépeket tud adni a dolgozóinak, de nem tiltják a saját munkaeszközt. Minden szoftvert viszont a cég ad, beleértve egy Windows-t is, amit Parallels-szel használok, sajnos az SAP nálunk csak Windows alatt fut. Ezen kívül viszont mindet a MacOS-szel oldok meg. Mivel a céges laptopom korábban egy gagyi Acer volt, és a napom 8-10 órájában a munkahelyen ezzel kellett dolgoznom, ezért döntöttem a saját forrásból történő beruházásba. Ha már a napom jelentős részében laptop előtt ülök, tegyem azt egy minőségi Mac eszközzel, ami igencsak kézre áll, és nem csak egy egyszerű műanyag munkagép.

Szólj hozzá Te is!