Szeptemberben érkezik a 16 colos MacBook Pro

HusztiD 2019.08.01. 15:55 Mac, Pletykák 0 db 137

MBP_SideBySide

Az utóbbi hetekben egyre többet olvashattunk a még bejelentés előtt álló 16 colos MacBook Próról. Legutóbb idézőjelesen megtudhattuk, hogy milyen specifikációkat kap a gép, illetve azt szintén, hogy mennyire drága mulatság lesz az új laptop.

A Digitimes beszámolója alapján az Apple megkérte a Quantana Computers-t, hogy kezdjék el legyártani az új 16 colos MacBook Prót. Az érdekesség, hogy az új laptop elviekben ugyanakkora lesz, mint a jelenlegi 15 colos modellek, azonban jelentősen keskenyebb kijelző körüli kávát kap. Voltaképp így fog kényelmesen elférni a 16 colos LCD panel a laptopban.

Elviekben ha minden igaz, akkor az Apple szeptemberben mutatja be, s ugyanezen hónapban dobja piacra az új MacBook Prót. Hogy ezen információk mennyire származnak hiteles forrásból, azt sajnos nem tudni, de érdemes óvatosan kezelni az alábbi infókat. Az Apple fog szeptember folyamán egy új médiaeseményt tartani, hiszen ekkor mutatják be az idei évi iPhone modelleket. Lehetséges, hogy egyúttal egy új MacBook Prót is kapnánk? Mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!