iDoki akciósorozat – harmadik rész: kedvezményes iPhone érintő és LCD csere

HusztiD 2019.07.29. 09:55 iDoki, Kiemelt hírek iDoki akciósorozat – harmadik rész: kedvezményes iPhone érintő és LCD csere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 262

iphonelcd

Az iDoki akciósorozatának első felvonásában kedvezményes iPhone akkumulátor cserét vehettünk igénybe, majd a másodikban a hardveres karbantartásé volt a főszerep. Harmadik körben viszont azon iPhone felhasználók örülhetnek a legjobban, kik kedvezményes iPhone érintő és LCD cserére vágynak.

Mióta megjelentek az első érintőképernyős okostelefonok, azóta küzdünk mi felhasználók az örök-ellenséggel, a kijelző betörésével. Akárhogy is próbálunk vigyázni a telefonunkra, sajnos jóformán elkerülhetetlen, hogy egy rosszul leejtett telefon kijelzője ne pókhálósodjon be. Régóta tervezed, hogy emiatt cserélteted a kijelzőt? Itt a legjobb alkalom, mivel a mostani akció berkein belül a felhasználók kedvezményesen vehetik igénybe az érintő és LCD cserét.

Az iDoki akciója az alábbi modellekre vonatkozik:

  • iPhone SE/5S érintő+LCD 19 900 Ft helyett 15 900 Ft
  • iPhone 6 érintő+LCD 24 900 Ft helyett 19 900 Ft
  • iPhone 6 Plus érintő+LCD 29 900 Ft helyett 22 900 Ft
  • iPhone 6S érintő+LCD 28 900 Ft helyett 25 900 Ft
  • iPhone 6S Plus érintő+LCD 34 900 Ft helyett 33 900 Ft
  • iPhone 7 érintő+LCD 37 900 Ft helyett 34 900 Ft
  • iPhone 7 Plus érintő+LCD 49 900 Ft helyett 39 900 Ft

Fontos tudni, hogy a fent megjelölt akció és árak gyári alkatrészekre vonatkoznak.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontjáról vállalják a hozzájuk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését kedvező áron.

Látogass el üzleteikbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban és Pesten a Báthory utca 19. szám alatt, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Ne feledjétek, az akció a mai naptól veszi kezdetét és egészen augusztus 10-ig, a zárásig leadott készülékekre vonatkozik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!