Már Indiában sem árulja az igazán olcsó iPhone modelleket az Apple

HusztiD 2019.07.25. 11:56 iPhone 0 db 316

iphones-india-flag

Ha nyomon követitek az Apple indiai helyzetét, akkor tudhatjátok, hogy évek óta próbálnak betörni a piacra. India egy szegény ország, ahol az olcsóbb telefonok iránt érdeklődnek az emberek, így az almások sokszor elvéreztek. Próbáltak akciókat is bevetni, de igazából a korábbi, olcsóbb iPhone modellekkel tudtak úgymond sikert aratni.

Az Economic Times beszámolója alapján az Apple stratégiát vált, s immáron nem az olcsóbb telefonokat helyezi előtérbe. Ez voltaképp azt jelenti, hogy eddig kapni lehetett az iPhone SE, iPhone 6, 6 Plus és iPhone 6s Plus modelleket, de mostantól nem. Az új, úgynevezett belépőszintű telefon az iPhone 6s lett, melyet 34 ezer forintnak megfelelő áron kínálnak.

Igaz, hogy az almásoknak sikerült 12 százalékkal növelniük az iPhone eladásokat az elmúlt év folyamán, de ettől függetlenül még így sem büszkélkedhetnek kimagasló eladásokkal ezen a piacon. Hogy terveznek-e egy új, olcsóbb telefont piacra dobni, az még a jövő titka. Régóta olvashatunk pletykákat egy iPhone SE 2-ről, de egyelőre ezt sem akarják bemutatni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!