Az iPhone Xr az abszolút bestseller az iPhone XI megjelenése előtt

HusztiD 2019.07.24. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 566

maxresdefault

Június végével eltelt egy újabb negyedév, így ennek megfelelően készítette el legújabb kimutatását a CIRP, hogy milyenek voltak az Apple eladásai az elmúlt három hónapban. Talán nem meglepetés, hogy továbbra is az iPhone Xr volt a legnépszerűbb, azonban nem gyengén aratott az almások tavalyi modellje.

Ha megnézzük az alábbi diagramot, akkor láthatjuk, hogy az iPhone Xr eladásaival az Apple 48 százalékot tett ki. Ilyen magas megoszlásra nem volt eddig példa, hiszen ha a tavalyi adatokhoz hasonlítunk, akkor ott még az iPhone X és 8 Plus együttvéve sem tett ki ehhez hasonló részesedéseket.

Igazából láthatjuk, hogy a mostani, legutóbbi negyedévben már kisebb népszerűségnek örvendtek az iPhone Xs modellek, hiszen 19 százalékot értek el. Ha összeadjuk, a 2018-as iPhone modellek megoszlásait, akkor 67 százalékot tettek ki, ami szintén nem nevezhető rossz aránynak, illetve sokkal jobb, mint amit egy évvel ezelőtt produkált az iPhone X és a nyolcas modellek.

iphone-xr-most-popular-model

Nagyon kíváncsian várjuk a következő negyedéves kimutatást is, hiszen abban már benne lesznek az iPhone XI eladások egyaránt, amennyiben az Apple-nek még sikerül szeptemberben piacra dobnia az új modelleket. Illetve a jelenlegi adatok megmutatták, hogy továbbra sem a csúcsmodellekre van szükségük a felhasználóknak, hanem egy olcsóbb, megfizethetőbb modellre is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!