A Huawei számára az Apple a példakép

HusztiD 2019.07.24. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 407

1549018470688779

Az utóbbi időben hatalmas botrányokon átesett Huawei tiszteli konkurenseit, hiszen egyenesen az Apple-ről vesznek példát. A vállalat CEO-ja, Ren Zhengfei a CNBC számára adott egy interjút, melyből olyan érdekességet tudhattunk meg, hogy a kínaiak igenis felnéznek az almásokra.

Zhengfei elárulta, hogy számukra az Apple a példakép, ha a felhasználói biztonságról beszélünk. A CEO elmondása alapján igyekeznek ők is olyanok lenni, mint riválisuk, s azt az irányelvet tartani, hogy a felhasználói adatok csakis az adott felhasználókra tartoznak. Ren szerint amennyiben korábban kiadtak volna bármelyik kormány számára kért adatot, akkor az amerikaiak egyből visszaéltek volna vele, s nagy hírt vertek volna belőle, ami kihatással lenne arra a 170 országra, ahol értékesítik a telefonjaikat.

A Huawei szerint azon személyes adatokkal, melyekkel az emberek rendelkeznek, azok csak őket érinti, másokat nem. Ők eddig nem szolgáltattak ki senkinek semmilyen személyes adatot, s ez így lesz a jövőben is Ren elmondása alapján.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!