Pletyka: mindegyik iPhone XI-ből kinyírja a 3D Touch funkciót az Apple

HusztiD 2019.07.12. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 178

0_UXsuQ7__UZQS64YF

Nem ez az első olyan pletyka, mely azt állítja, hogy az Apple teljesen kinyírja a nyomásérzékeny, vagyis a 3D Touch kijelzőt. Ezúttal a Digitimes számolt be a legújabb hírekről. Mivel az oldal sokszor kétes információkat közöl le, így egyelőre nem érdemes készpénznek venni az alábbi infókat.

A jelenlegi szóbeszédek alapján az almások úgy döntöttek, hogy mindegyik modellből kiveszik a nyomásérzékeny kijelzőt. Erre már láthattunk utalásokat az iOS 13 bétáiban. Az almások tavaly az iPhone Xr-ből vették ki a funkciót, azonban az Xs és Xs Maxban továbbra is elérhető maradt. Az iPhone Xr kapcsán viszont egy új funkciót, az úgynevezett Haptic Touch-csot mutatták be, amely a 3D Touch funkcióit szimulálja.

Másik érdekesség, melyről az oldal még beszámolt, hogy az Apple erősen kacsintgat más partnerek felé is az OLED bizniszben. Az iPhone X óta az almások első számú OLED gyártója a Samsung, azonban a mostani hírek alapján a kaliforniaiak a BOE-t szeretnék másodlagos partnerként bevonni, hogy kevésbé függjenek a dél-koreai vállalattól.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!