Kuo: kijelzőbe ágyazott Touch ID-s iPhone-on dolgozik az Apple

HusztiD 2019.07.11. 15:55 iPhone 0 db 376

touch-id-screen

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, s megosztotta, hogy mit várhatunk a következő év folyamán az Apple-től. Amennyiben igazak az elemző jóslatai, akkor 2020-ban három darab OLED-es iPhone-t dob piacra a kaliforniai vállalat, ami mellett lesz egy olcsóbb, belépőszintű modell egyaránt.

Az elemző információi szerint az Apple egy olyan iPhone-on dolgozik, ahol visszaköszön ránk a Touch ID, ám nem a megszokott módon, hiszen egyből a kijelzőbe integrálnák a kaliforniaiak. Elviekben ebben is helyt kap majd az előlapi kamerakivágás, azonban ez jóval kisebb lesz, mint amit az iPhone X/Xs/Xr modelleknél megszokhattunk, ugyanis ebben nyilván nem kap helyet a Face ID-ért felelős TrueDepth kamerarendszer.

Elviekben ezzel az új, olcsóbb iPhone-nal célozná meg még inkább a kínai piacot az Apple, hogy növelje eladásait. Mivel messze még a következő év ősze, ezért megmondani sem lehet, hogy valóban lesz-e egy ilyen modell, vagy sem. Ha lesz, akkor az szintén nagy kérdés, hogy milyen áron fogják kínálni? Ha sikerül az iPhone Xr ára alá menniük, akkor azzal egy igazán kedvező árat biztosíthatnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!