Hajtogathatós, 5G képes iPad-en dolgozik az Apple

HusztiD 2019.07.08. 13:55 iPad, Pletykák 0 db 136

mac-ipad-foldable-hybrid-device

Nem titok, de az idei év első felében úgy nézett ki, hogy minden a hajtogathatós okostelefonokról fog szólni. Az IHS Markit és az Economic Daily News legújabb beszámolója alapján az Apple sem fog kimaradni a buliból, azonban egy hajtogathatós iPhone helyett egy iPad-et kapunk.

Sajnos még eléggé kezdetleges a pletyka, így vajmi sokat nem tudhattunk meg. Elviekben akkora lesz a tablet, mint egy MacBook Pro. Feltehetően kihajtva lesz ekkora, ami félbe hajtva nagyjából egy iPad Mini és egy iPhone Xs Plus közötti méretet jelenthet. Mint tudjuk, az iPad Pro családtól nem áll messze 12,9 col, de kérdés, hogy értelme lenne-e mondjuk egy ekkora kijelzőt hajtogathatósra csinálni.

Másik újdonság, hogy az új, még be nem jelentett tablet immáron 5G képes lesz. Sajnos megjelenésről, bemutatásról nem szólnak a hírek, de ha valóban egy ilyen iPad-en dolgoznak az almások, akkor feltehetően a következő évben, vagy azt követően érkezhet meg – már csak az 5G miatt is, hiszen az első 5G képes iPhone modellek jövő év őszére várhatóak.

Szerintetek valóban szükség lenne egy hajtogathatós iPad-re a mostani kínálat mellé?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!