Most kell aksit cseréltetned, mielőtt még felrobbanna a MacBook Pród

HusztiD 2019.07.04. 15:55 Mac 0 db 270

MacBookProFire002-780x585

Június végén akkumulátor csereprogramot hirdetett az Apple azon MacBook Pro modellek számára, melyeket 2015. szeptember és 2017. február között értékesítettek, ugyanis komoly problémák adódtak az akkumulátorokkal. Nem telt el sok idő, kiderült, hogy Amerika és Kanada szerte félmillió laptopot érint a probléma, s akkor még a többi országról nem is beszéltünk.

Egy Steve Gagne névre hallgató dizájner igencsak pórul járt, ugyanis ahogyan az Apple kihirdette a csereprogramot, rá három napra robbant fel a laptopja. Steve elmondása alapján különös zajokra és égett szagra ébredt fel, majd mire észbe kapott, lefüstölt a 2015-ös MacBook Prója, ami nem mellesleg a sorozatszáma alapján megfelelt a csereprogramban.

MacBookProFire003-780x584

Az Apple honlapjára érdemes ellátogatnia azon felhasználóknak, kik az adott időszakban vásároltak a szóban forgó laptopból, s a sorozatszám alapján leellenőrizni, hogy jogosultak-e a cserére. Amennyiben igen, akkor egy hivatalos szervizpartnert kell felkeresni, kik díjmentesen elvégzik a cserét. Bármilyen további kérdésben pedig az Apple Support lesz a segítségre.

Végül ne feledjétek, hogy garancián túli szervizelés esetén az iDokival érdemes felvenni a kapcsolatot, hiszen bármilyen felmerülő probléma kapcsán a rendelkezéseitekre állnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!