Kamerát kaphat az Apple Watch

HusztiD 2019.07.03. 17:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 199

Apple-Watch-camera

Megszokhattuk, hogy folyamatosan kapunk különböző szabadalmakat az Apple-től, melyben néha egy-egy újabb érdekességről írnak. Legutóbb az Apple Watch-hoz köthetően védettek le egy szabadalmat, melynek alapján simán elképzelhető, hogy szelfikamerát kap az okosóra.

A leírások alapján nem maga az okosóra kapna egy kijelzőbe épített, vagy kitüremkedő kamerát, hanem lenne hozzá egy külön szíj, amibe mindez be lenne építve. Nagyjából úgy kell ezt elképzelni, mint a fenti képen. Természetesen többféleképpen állíthatnánk, pozicionálhatnánk, de lényegében egy szelfikameraként szolgálna az egész. Nyilván nem egy TrueDepth kamerarendszerről beszélünk, így az iPhone X/Xs/Xr-ben megszokottakkal ellentétben nem tudnánk vele azonosítani magunkat.

Ha ez összejönne, akkor egy olyan újdonságot kapna az Apple Watch, amivel sokak számára már-már fölösleges lenne a telefonhasználat. Nyilván nem ez az újdonság fogja felváltani a telefonhasználatot, de sokaknak csábító lehet az ötlet. Végül ne feledjük, hogy ez csak egy újabb szabadalom a sok közül, így a végén még az is lehet, hogy nem lesz semmi a koncepcióból.

Ti örülnétek az alábbi kiegészítőnek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. László Levente - 2019.07.03. 19:02

    Biztos hogy nem kap kamerát, meg hülyeség is lenne…

Szólj hozzá Te is!