Még idén megérkezhet a Samsung második generációs hajtogathatós okostelefonja

HusztiD 2019.07.02. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 66

galaxy-fold_kv_device

Mint tudjuk, a Samsung az utóbbi hónapokban elég nagy kalamajkát okozott, ugyanis elsőnek februárban mutatták be a legelső hajtogathatós okostelefont, a Galaxy Fold-ot. Eredeti tervek szerint április végén kellett volna piacra kerülnie a telefonnak, azonban a sajtó számára megküldött teszttermékek hamar megadták magukat, így a gyártó csúsztatott a megjelenésével.

A napokban jött a hír, hogy hamarosan piacra kerül a telefon, azonban a Samsung egyik vezetőjének válasza sem volt túl biztató, ugyanis ahogy fogalmazott, a nem az összes, hanem csak a legtöbb hibát javították ki. Ezúttal viszont a koreai Elec számolt be arról, hogy van némi információja a második generációs Galaxy Fold-ról.

Egyelőre annyit tudni a készülékről, hogy a gyártó emel kicsit a kijelzőméreten, így a jelenlegi 7,29 colról 8-ra növelik a méretet, valamint S Pen támogatást kap. Ami viszont ennél is érdekesebb, a Samsung jelzett a partnereinek, hogy hamarosan indulhat a tömeggyártása a készüléknek. Ez azt jelenti, hogy ha minden jól megy, akkor idén decemberre megérkezik a készülék, vagy ha nem, akkor legkésőbb a következő év legelején.

Igaz ez csak egy újabb pletyka, de mi azért kétesen állunk a dolgok elé. Először is a legjobb az lenne, ha nem sietne a Samsung, hogy minél hamarabb piacra dobjon egy készüléket. Szerintünk inkább az lenne a legjobb, ha tovább várna, s alaposan letesztelnék, valamint igyekeznének kijavítani minden felmerülő hibát, mely most az első készüléknél kijött. Hogy mennyire lesz a második generációs telefon problémamentes, az még kérdéses.

Ti mit gondoltok a témáról?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!