OLED kijelzőt kapnak a jövőbeli MacBook Pro és iPad Pro modellek

HusztiD 2019.06.27. 15:55 iPad, Mac, Pletykák 1 db 243

16-inch-MBP-Solo

Mint tudjuk, az Apple elsőnek a 2017. novemberében megjelent iPhone X-nél kezdte el először használni az OLED kijelzőt, melyet a riválisuk, a Samsung szállított le számukra. A koreai ETNews értesülései szerint az almások hamarosan újabb termékeiknél cserélik le a régóta használatos LCD paneleket.

Az oldal beszámolója szerint korábban az Apple és a Samsung egyezséget kötött, hogy bizonyos darabszámú OLED kijelzőt szállítanak le az iPhone-okhoz. Mivel az utóbbi negyedévekben visszaestek az iPhone eladások, így a koreaiak is kevesebb kijelzőt szállítottak le a kaliforniaiak részére, ebből kiindulva pedig kártérítést kérnek. Amennyiben hihetünk a forrásnak, akkor az Apple ahelyett, hogy fájdalomdíjat fizetne, felajánlotta, hogy újabb paneleket rendel be, ám ezúttal nem az iPhone, hanem a MacBook Pro és iPad Pro modelljeihez.

Ming-Chi Kuónak köszönhetően korábban olvashattunk erről pletykát, s ő akkor azt mondta, hogy leghamarabb a 2020-as iPad Prók kaphatják meg az OLED kijelzőt, míg a MacBook Prók terén a talán idén érkező 16 colos laptop fogja megkapni. Mivel ezek csak újabb pletykák, így érdemes ennek megfelelően kezelni a mostani híreket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.06.28. 09:59

    Ez egy szuper hír, akkor,jövőre lecseréltem az iPad pro-t.

Szólj hozzá Te is!