Nem igazán pezsdítette fel az eladásokat a második generációs AirPods

HusztiD 2019.06.19. 13:55 Egyéb 0 db 73

true-wireless-hearables

A Counterpoint Research csapata új felméréssel állt elő, s legutóbb azt vizsgálták, hogy miképp alakult a vezeték nélküli fülesek piaca. A cím árulkodó volt, ugyanis a tavasszal piacra dobott második generációs AirPods modellek nem igazán pezsdítették fel azt a bizonyos állóvizet.

Ennek ellenére nincs miért csüggednie az Apple-nek, ugyanis még így is ők vezetik az eladásokat. Ugyan nem hozott sok újdonságot az idei év tavaszán piacra dobott AirPods, így talán ennek is tudható be, hogy nem emelte meg olyan mértékben az almások eladásait, mint ahogyan azt sokan várták. Elemzők szerint talán a harmadik generációs füles lesz az, mely igazi áttörést hozhat, de arra még sokat kell várni.

Global-Market-Share-by-Brand-for-Q1-2019

Második helyen egyébként a Samsung található meg, kiknél nem meglepő módon a Galaxy Buds volt a legnépszerűbb modell. Harmadik helyen a Jabrát találhatjuk, s itt az Elite Active 65T volt a legnépszerűbb füles a vásárlók körében.

Ti melyik márkára esküsztök, s miért pont arra?

Figyelem! Tudtad, hogy Magyarország egyik legmegbízhatóbb Apple szaküzlete és szervize idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!