Kicsivel ugyan, de nagyobb akkumulátort kap a második generációs iPhone Xr

HusztiD 2019.06.14. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 194

Screen-Shot-2019-05-14-at-5.48.47-PM

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy immáron szűk három hónapra vagyunk, mire az Apple bemutatja a 2019-es iPhone modelleket, ami között várhatóan ott lesz az iPhone Xr utódja. A legújabb hírekkel a koreai Elec állt elő, kik tudni vélik, hogy mekkora akkumulátor kap helyet a telefonban.

Ha minden igaz, akkor a második generációs iPhone Xr-ben egy 3 110 mAh-es egység lesz megtalálható, ami közel 6 százalékkal nagyobb annál, mint amelyet a jelenlegi iPhone Xr modellekben megtalálhatunk. Természetesen ezen információkból nem lehet messzemenő következtetéseket leszűrni, de ha a száraz adatokat nézzük, akkor egy kicsivel jobban bírja majd a napot a telefon, mint a jelenleg piacon lévő modell.

Érdemes megjegyezni, hogy sok minden függ majd attól, hogy milyen lesz az új modellekben debütáló A13-as chip, hiszen ha valamennyivel is energiatakarékosabb lesz, mint jelenlegi testvére, az A12, akkor bizony azzal is nyerhetünk némi plusz üzemidőt magunknak. Mi kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményekre lesz képes, ugyanis az Apple jelenlegi felhozatalából pont az iPhone Xr bírja legjobban az egész napos gyűrődést.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!