Kevés olyan ország van, ahol gyorsabb lenne a 4G szolgáltatás, mint Magyarországon

HusztiD 2019.06.06. 09:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 456

apple-iphone-xs-max

Az Opensignal jóvoltából készült egy nagyon érdekes felmérés, ahol azt vizsgálták, hogy mely országban milyen a 4G sebessége. Korábban is volt már erre irányulóan kimutatás, s akkor mi magyarok egészen jól szerepeltünk, de nincs ez most sem másképp.

Ha az összesítést nézzük, akkor talán meglepő módon, de Dél-Koreában a leggyorsabb a szolgáltatás, hiszen ott 52,4 mbps sebességről beszélhetünk. Nem sokkal maradt le Norvégia sem, hiszen ott 48,2 mbps az átlagos letöltési sebesség, melyet harmadik helyen Kanada követ 42,5 mbps-sel. További érdekesség, hogy a negyedik helyen, csupán 0,1 mbps-sel maradt el Hollandia.

mobile-4g-download-speeds

No és hol állunk mi, magyarok? Egészen pontosan a 11. helyen, s a mi átlagos letöltési sebességünk 32,7 mbps-re tehető. Ugyan nem olyan előkelő a helyezésünk, mint ami befért volna egy top 5-ös listába, de ha alaposan megnézzük a diagramot, akkor láthatjuk, hogy olyan országokat előztünk meg, mint Ausztria, Franciaország, Németország, de még az Egyesült Királyságot és az Amerikai Egyesült Államokat is ide sorolhatjuk, ami azért nem kis dolog.

A második táblázat már kicsivel érdekesebb, ugyanis ott azt láthatjuk, hogy mely országban milyenek az eredmények. Például Magyarországon 8 pontot kapott a lefedettség/elérhetőség, viszont a videózási lehetőségeknél és a késleltetésnél egészen kiemelkedő osztályzatot kaptunk a legtöbb országéhoz képest.

4G-speeds-report

Ezt követően már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy az 5G folyamatos terjedésével mi lesz a helyzet. Szerintetek ott is kiemelkedhetünk majd a legtöbb ország közül?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!