Újabb érdekességeket osztott meg az App Store-ról az Apple

HusztiD 2019.06.04. 17:55 App Store, Apple, Kiemelt hírek 0 db 156

app-store-principles-practices

Lassan megszokhatjuk, hogy folyamatosan vannak olyan vállalatok, melyek állandóan szembe mennek az Apple-lel az App Store miatt. Legutóbb a Spotify volt erre az élő példa, kik versenyellenes magatartásra hivatkoztak, ugyanis szerintük az almások a saját zenei szolgáltatásukat helyezik előtérbe.

Az Apple nem olyan rég a hivatalos honlapján osztott meg pár új információt a témával kapcsolatosan. Először is a kaliforniaiak hangsúlyozták, hogy az App Store megalkotásakor két cél lobogott a szemük előtt: egy olyan biztonságos és egyben megbízható helyet létrehozni a felhasználóik számára, ahol különböző alkalmazásokat fedezhetnek fel, ami egyben remek biznisz-lehetőséget rejt a fejlesztők számára. Az Apple felelősséget vállal az alkalmazásokért, melyeknek egy magas mércét kell megütniük az adatbiztonságuk, biztonságuk és tartalmaik terén, hiszen ezek a legfontosabb tényezők.

Az Apple már az App Store debütálásának idején létrehozta az App Store Review Guidelines-t, amely lényegében irányt mutat a fejlesztők és kiadók részére, hogy még véletlenül se legyenek olyan alkalmazások, melyek nem felelnek meg az almások szabályzatainak. Az Apple emberei heti szinten 100 ezer új alkalmazást vizsgálnak át, s ezek csupán 60 százaléka megy át első körben a rostán, míg a maradék 40-nél adatvédelmi aggályok merülnek fel. További érdekesség, hogy a legtöbb engedélyeztetésre küldött alkalmazást 24 órán belül felülvizsgálják.

Érdemes ellátogatni az Apple honlapjára, hiszen számos egyéb érdekes infót fedezhetünk fel az App Store-ral kapcsolatosan.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!