Teljesen kinyírja a 3D Touch funkciót az iPhone XI-ből az Apple

HusztiD 2019.05.30. 11:56 iPhone, Pletykák 1 db 332

0_UXsuQ7__UZQS64YF

Az Apple négy évvel ezelőtt, az iPhone 6s modelleknél vezette be az úgynevezett 3D Touch funkciót, ami lényegében egy nyomásérzékeny kijelzőt rejtett magában. Azóta az almások nagy előszeretettel alkalmazták, eddig egyedül az iPhone SE és a tavaly megjelent iPhone Xr nem kapta meg.

Az iPhone Xr esetében egy úgynevezett Haptic Touch-ot alkalmaztak az almások alternatívaként, ami azt jelentette, ha hosszabb időn keresztül érintve tartottuk az ujjunkat például egy ikonon, akkor a vibramotor segítségével hasonló hatást keltett, mint a 3D Touch panellal szerelt telefonok. Nos, úgy néz ki, hogy a kaliforniaiak innentől kezdve ezt fogják alkalmazni az iPhone XI modellek esetében.

Hogy miért nyírják ki, az sem tiszta. Egyes feltevések szerint azért, mert nem sokan használják ki a nyomásérzékeny kijelzőben rejlő lehetőségeket, míg más feltételezések szerint az előállítási költség csökkentése miatt. Nem ez az első szóbeszéd, melyről olvashattunk, de most a MacRumors számolt be ugyanerről. Nyilván ez egy újabb pletyka, így egyelőre semmi sem garantálja annak hitelességét.

Szerintetek jó ötlet, ha valóban kinyírja a 3D Touch funkciót az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Geri - 2019.05.30. 12:15

    Nekem Xr-em van, es azt kell mondanom hogy hianyzik a 3d touch. Joval gyorsabb a hapticnel:D

Szólj hozzá Te is!