A Google továbbra is kutatja, milyen valódi haszna lehet egy hajtogathatós okostelefonnak

HusztiD 2019.05.28. 13:55 Egyéb 0 db 63

F5EDB02D-8E85-4BAB-A700-A37F45168938-780x303

Úgy tűnik, hogy a tech óriások is keresik, hogy mi a valódi értelme egy hajtogathatós okostelefonnak. Ameddig a Samsung és a Huawei lassacskán piacra dobja saját készülékeit, több-kevesebb sikerrel, addig az olyan gyártók, mint az Apple vagy a Google váratnak magukra, míg ki nem forr a technológia, valamint értelmet nem nyer a koncepció.

A Google egyik vezetője, Mario Queiroz a CNET számára adott egy rövid interjút a technológiáról. Mario elmondása szerint a vállalatnál már évek óta vita tárgyát képzi a hajtogathatós okostelefon, s házon belül már több prototípusuk van. Egyelőre a Google nem látja a valódi értelmét a koncepciónak. Mario szerint egy olyan funkciót kell kitalálni, amiért kelleni fog az embereknek, amiért lényegében ellenállhatatlan lesz a koncepció, de jelenleg csak olyan apró újdonságot ad a felhasználóknak, hogy hajtogathatós maga a telefon, ez pedig nem igazán nevezhető túlságosan is vonzó újításnak.

Ti egyetértetek? Szerintetek mikorra forrja ki magát a koncepció, illetve milyen valódi haszna lehet neki, ami miatt emberek ezrei, majd milliói fogják őket vásárolni?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!