Esélyes, hogy a jelenleginél is drágább lesz az AirPods 3

HusztiD 2019.05.23. 15:55 Apple, Pletykák 0 db 139

airpods1

Az Apple még csak nem olyan rég dobta piacra a második generációs AirPods modelleket, majd a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo megosztotta, hogy hamarosan érkezik egy újabb füles. Ezúttal viszont a Digitimes számolt be a legújabb fejleményekből, mely alapján arra lehet következtetni, hogy drágulni fog az AirPods.

Elviekben az Apple a következő év elejéig kívánja piacon tartani a jelenlegi modelleket, s ekkortájt számíthatunk a harmadik generációs modell megjelenésére egyaránt. Amennyiben hihetünk az oldal információinak, akkor bizony drágulásra számíthatunk. Az Apple úgynevezett rigid-flex lapot használ a fülesnél, de elviekben a harmadik generációs terméknél a belső dizájn SiP (system in package) technológián fog alapulni.

A probléma ezzel az, hogy az almások beszállítói már hónapokra berendeltek komponenseket az AirPods 2-höz, s az új technológiát eleinte nehezebb lesz legyártani. Ebből kifolyólag drágább lesz az Apple-nek beszerezni az alkatrészeket, így nekik biztosan drágább lesz az előállítási költségük, amelyet esélyes, hogy végül a felhasználókon fognak behajtani azzal, hogy valamelyest drágább lesz a harmadik generációs füles.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!