Csendben frissítette a MacBook Pro vonalat az Apple

HusztiD 2019.05.22. 11:56 Mac 1 db 329

apple-macbook-pro-8-core

Mondhatni az Apple szokásához híven, csendben frissült a felhozatal. Az almások változatlanul hagyták a 13 colos laptopok közül a két TouchBar nélküli modellt, azonban a vele szerelt masinánál egy négymagos, 2,4 GHz-n ketyegő, nyolcadik generációs Core i5 processzor kapott helyett, ami mellett az Intel Iris Plus Graphics 655-ös GPU található meg.

Az igazi változás a 15 colos modelleknél tapasztalható, hiszen itt immáron megjelent az Intel kilenced generációs, hat magos Core i7 és nyolc magos i9 processzora. A hivatalos információk szerint érezhető lesz a sebességbeli különbség, ugyanis az Intel új processzorainak hála nagyobb teljesítményre képesek a laptopok, melyek érezhetőek lesznek az Apple szerint a Logic Pro X-ben, Photoshop-ban, Final Cut Pro X-ben, s az összes ismertebb programban. Mondjuk érdemesebb vele megvárni a különféle teszteket, hiszen úgyis azok fogják kimutatni, mekkora sebességnövekedésről beszélhetünk valójában. Egyebek mellett az almások javítottak a pillangó mechanikás billentyűzeten, s feltehetően most már nem lesz akkora probléma vele, mint a harmadik generációs elődjével.

Természetesen árváltozás nem történt, így a 13 colos, TouchBar-ral szerelt modellt 680 ezer forintért szerezhetjük be, míg a két 15-ös laptopot 900 ezer és 1,06 millió forintért.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Blint - 2019.05.22. 14:28

    Ajándék.

Szólj hozzá Te is!