Ecsetfejet kaphat az Apple Pencil

HusztiD 2019.05.20. 17:55 Apple, iPad, Kiemelt hírek 1 db 138

Apple-Pencil-paintbrush

A Patently Apple csapta ismételten szemfüles volt, hiszen egy újabb érdekes szabadalmat sikerült kiszúrniuk. Ha minden jól megy, akkor a jövőben nem elképzelhetetlen, hogy új kiegészítőt kap a ceruza, melynek a grafikusok fognak a legjobban örülni.

Mint tudjuk, az Apple Pencilhez nem igazán vásárolhatnak kiegészítőket a felhasználók, de ennek legnagyobb hiányát azok érzik, kik ez által alkotnak. Tudjuk, hogy mennyire pontos az almások ceruzája, hiszen erre számos alkalommal felhívták a figyelmet az elmúlt évek folyamán, azonban aki festeni szeretne általa, az nehézségekbe ütközik.

Az Apple szabadalma alapján az új eljárás által opcionálisan megvásárolható lenne egy ecsetfej a ceruzához, melyet könnyedén csatlakoztathatunk a végére. Általa pedig sokkal jobb műveket tudnának alkotni a grafikusok, melyekre a mostani formában képtelenek, hiszen ahhoz korlátozott maga az Apple Pencil. Mi több, az ecsetfej által ugyanúgy érzékelné a tablet, hogy milyen erősen nyomjuk a kijelzőhöz, illetve a haptic feedback funkció lenne a felhasználók visszajelzésére egyaránt.

Mint tudjuk, ez csak egy újabb szabadalom a sok közül, így egyáltalán nem biztos, hogy lesz is belőle valamit. Mindenesetre ti mit szólnátok, ha egy hasonló kiegészítőt is kiadna az Apple? Nyilván ez egy réteg termék lenne, s csak a grafikusok vennék nagy hasznát.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Robi - 2019.05.21. 07:56

    Szerintem elindult az apple pay

Szólj hozzá Te is!