Hat hónap után itt a legújabb szemkápráztató drónvideó az Apple Parkról

HusztiD 2019.05.09. 13:55 Apple, Videók 0 db 502

Screen-Shot-2019-05-08-at-5.37.55-PM-3

Hat hónap kihagyással, de új drónvideót töltött fel a jól ismert YouTube-er, Duncan Sinfield. Korábban megszokhattuk a videóstól, hogy havi szinten érkezett egy-egy remek felvétel az akkor még javában épülő főhadiszállásról, de sajnos az utóbbi időben nem nagyon volt lehetősége lencsevégre kapni a változásokat.

Egyrészt ez azért van, mert az Apple tiltja a drónhasználatot a területen, így képtelenek a videósok felvételeket csinálni. Hogy miképp sikerült Duncannak lekapnia nemrég az Apple Parkot, arról nem tudni, de most már teljes pompájában látható az almások főhadiszállása. Jelenleg a belső udvaron folyik egy színpadi építkezés, ami az LGBT színeit kapta meg, de arról nincsenek információk, hogy milyen rendezvényeket fognak majd itt lebonyolítani.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011. júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park az eddigi legzöldebb épület, amelybe már teljesen beköltöztek az almások. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!