Az iPhone Xr utódja is hatalmas hátlapi kamerakivágást kap

HusztiD 2019.05.09. 15:55 iPhone, Pletykák 2 db 168

2019-iPhone-XR

Az OnLeaks újabb apróbb információval szolgált a 2019-es iPhone Xr utódjáról, s a Pricebabával karöltve készítettek egy új render videót arról, hogy milyen lehet az ősszel érkező, 6,1 colos iPhone.

Korábbi pletykák alapján idézőjelesen tudjuk, hogy az iPhone XI hatalmas kamerakivágást kap a hátlapra, ahol a három szenzor lesz megtalálható. Eddigi híresztelések szerint az iPhone Xr utódjára sem lehet panaszuk a felhasználóknak, hiszen immáron ezt is dupla kamerával szerelik az almások.

Amennyiben hiteles a mostani pletyka alapján leközölt render videó, akkor elmondhatjuk, hogy a hátlapja szinte ugyanolyan lesz az Xr utódjának, mint az iPhone XI-nek, csupán annyi különbség mutatkozik, hogy az előbbin két, míg utóbbi három szenzor kap helyet.

Ne feledjük, ezek csak újabb pletykák, s egyelőre semmi sem igazolja, hogy valóban ilyen telefont dobnának piacra az almások. Hivatalos bejelentésre majd csak szeptember folyamán számíthatunk, de addig biztosan lesznek még újabb érdekességek az idei évi telefonokkal kapcsolatosan.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Istvan - 2019.05.10. 13:07

    X-et hasznalok, de egyre rondabb ez a kamera sziget!!! Az 5s-formavilagat legyszi!!!!!!!!!

  2. janika61 - 2019.05.10. 14:24

    Xs_et használok de csúnya hármas kamerával biztosan kihagyom ezt a jelenséget.

Szólj hozzá Te is!