Még azt is túléli az AirPods, ha lenyeled

HusztiD 2019.05.06. 17:55 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 102

airpods

Úgy tűnik, hogy az Apple-nek immáron nyelés-biztossá kell tenni a fülesét, az AirPods-ot, hiszen már erre is akadt példa. Legújabb történetünk egy tajvani fiatalról szól, kinek álmában rejtélyes módon sikerült lenyelnie az egyik vezeték nélküli fülest.

A Daily Mail beszámolója szerint Ben Hsu története lefekvéskor kezdődött, mikor zenét hallgatott. Idő előtt elaludt, majd reggel, mikor felkelt, nem találta az egyik fülest, hiába kutatta át többször is az ágyát. A Find my iPhone segítségével jelzőhangot adatott, majd arra lett figyelmes, hogy belőle, a gyomrából jön a hang.

Ben gyorsan orvoshoz fordult a problémájával, majd egy röntgenfelvételt követően kiderült, hogy valóban lenyelte a fülest. Az orvos hashajtót adott Ben számára, s abban maradtak, ha kijön természetes úton, akkor nem lesz szükség műtétre, ha pedig nem jön ki, akkor bizony operáció lesz a vége.

Innentől kezd gusztustalanná válni a történet, ugyanis az esetet követő napon Ben pont a helyi vasútállomáson volt, mikor hívta a természet. Egy gyors mosdó látogatást követően meglett a füles, s főszereplőnk volt annyira hajthatatlan, hogy megmentette, s kipróbálta a fülest, ami még 41 százalékos töltöttséggel bírt. Itt a bizonyíték róla.

Mellékes ugyan, de Ben újra használni kezdte az AirPods-ot ahelyett, hogy lecserélte volna.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Geo - 2019.05.06. 20:34

    Ha ha

Szólj hozzá Te is!