Három veterán dizájner hagyja el az Apple-t

HusztiD 2019.05.02. 13:55 Apple 2 hozzászólás 300

iphone-2g-apple-design-book

Hatalmas változások zajlanak az Apple dizájner-csapatában, melyet a jól ismert Jony Ive vezényel. A csapatot nem sokan alkották eddig, s mondhatni csak veteránokból állt, kik közül most három olyan ember távozott, ki számos projektben részt vett korábban.

A jelenlegi hírek alapján Rico Zorkendorfer és Danielle De Iuliis hagyta ott az Apple-t, kik együttvéve több, mint 35 évet dolgoztak a csapatban. Az elkövetkezendő hónapokban viszont Julian Hönig is csatlakozik hozzájuk, s otthagyja a vállalatot, ki szintén több, mint egy évtizedet húzott le az almásoknál.

Zorkendorfer egyelőre pihenőre vágyik, illetve szeretné a családjával tölteni az elkövetkezendő időszakot, viszont a többiek nem kommentálták, hogy mit terveznek a jövőben. Zorkendorfer pluszban elmondta, hogy ideje, hogy az újabb generáció is átvegye a szerepet, s folytassák azt a munkát, amit korábban ők csináltak.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Nokia 3210 - 2019.05.02. 21:02

    Magyarra fordítva jöhet az ifjúság, aki majd évente 2x kidob egy újabb rakás …t.
    Az Apple is elérte a csúcsát és most átbillenni látszik. Én már keresem az Apple alternatíváját, útálom az androidot, de valszeg a Huawei P30 Mate lesz az új irány.

  2. g - 2019.05.04. 10:53

    Nem kellet nagy jósnak lenni ahhoz, hogy Tim eljövetelével a lassú de annál látványosabb hanyatlás jön.
    Kína szét szopatja Amerikát.
    Lesz még New York szecsuáni falu :)

Szólj hozzá Te is!