Csupán apróbb dizájnbeli változásokra számíthatunk az iPhone XI kapcsán

HusztiD 2019.04.29. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 517

iPhone-XI-01-Cashkaro

Az OnLeaks és a CashKaro párosa újabb infókat közölt le az idei évi csúcsmodellről, melyet várhatóan szeptember folyamán mutat be hivatalosan az Apple. Az új híresztelések mellett pedig újabb renderképek is érkeztek.

Elviekben a telefonok egy új üveghátlapot kapnak, de azt igazából nem jellemezték, hogy mi lesz a mostani és az új üveg között a fő különbség. Viszont megjegyezték, hogy új fekete színben lesz elérhető a készülék, ami által úgymond sokkal jobban beleolvad a hátlapba a három kamerával szerelt kitüremkedés.

Az 5,8 colos telefon paraméterei elviekben 143.9 x 71.4 x 7.8 mm-esek lesznek, ami kicsivel kisebb, mint a jelenlegié, hiszen ott 143.6 x 70.9 x 7.7 mm-es adatokról beszélhetünk. Elviekben kisebb lesz a kijelző körüli káva, valamint a kamerakivágás, mint amit az iPhone Xs-nél megszokhattunk, de elviekben csak akkor lesz feltűnő a különbség, ha egymás mellé rakjuk a két készüléket.

iPhone-XI-09-Cashkaro

Ne feledjük, ezek csak újabb pletykák, így ennek megfelelően érdemes kellő óvatossággal kezelni a mostani infókat. Mi több, az elkövetkezendő hónapok folyamán számos pletyka lesz még a csúcsmodell kapcsán, de biztosat majd csak a szeptemberi bejelentéskor fogunk tudni.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!