Amerikában egyöntetűen az iPhone Xr a nyerő

HusztiD 2019.04.29. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 340

iphone-xr-colors-splash-800x451

A CIRP új felméréssel állt elő, melyben azt vizsgálták, hogy az idei év első negyedévében mely iPhone modellek voltak a nyerőek a felhasználók körében. Sajnos nem egészen átfogó a legújabb statisztika, ugyanis csupán 500 embert sikerült a CIRP-nek megkérdeznie.

A jelenlegi adatok alapján az amerikai iPhone vásárlók 38 százaléka döntött az Xr mellett az első negyedévben, míg a drágább Xs és Xs Max modellekre csak a vásárlók 21 százalékának esett a választása. Ha nagyon hasonlítani szeretnénk az előző év ugyanezen időszakához, akkor láthatjuk, hogy kelendőbb volt az Xr, mint egy éve az iPhone X és 8 Plus együttvéve, melyek 37 százalékot produkáltak.

cirp-iphone-mix-q2-2019

Érdekes egyébként a mostani helyzet, hiszen tavaly, a csúcsmodell, az iPhone X ezer dollártól indult, míg most az Xr 750-től. Ezek alapján kivehető, hogy az amerikaiak jelenleg az olcsóbb modell iránt mutatnak érdeklődést, míg a vásárlók egyötöde hajlandó ezer dollárnál is többet kiadni a csúcsmodellekért.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy kevés az 500 ember egy alapos felméréshez, így a jelenlegi adatok nem biztos, hogy a valóságot tükrözik.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!